Zoeken in de titels op deze website:

Veelgestelde vragen

Wat is www.praktijkgidspensioenen.nl?

Deze website is gekoppeld aan de papieren uitgave Praktijkgids Pensioenen, geschreven door dhr. C.W.G.M. Dekkers FFP MFP en dhr. Drs. R.J. van Woerden. Praktijkgids Pensioenen is een uitgave van Vakmedianet. Exclusief voor de abonnees is www.praktijkgidspensioenen.nl ontwikkeld. De abonnees van Praktijkgids Pensioenen hebben een activatiecode ontvangen waarmee zij onbeperkt toegang hebben tot deze website.

Wat vind ik op www.praktijkgidspensioenen.nl?

U vindt hier de inhoud van Praktijkgids Pensioenen online, verrijkt met jurisprudentie en vraag en antwoordrubriek. Voorzien van directe doorlinks naar relevante wet-en regelgeving.

Hoe vind ik relevante artikelen?

U typt uw zoekvraag in de zoekbalk. Hoe specifieker uw zoekvraag, hoe beter de zoekresultaten op uw antwoord aansluiten. Deze website maakt gebruik van de techniek van de Google Search Appliance. Het zoeken en vinden werkt dus precies zoals de zoekmachine van Google. U kunt de resultaten van uw zoekvraag nog filteren door in de linkerkolom op een item te klikken. U klikt in de zoekresultaten op de blauwe link van het artikel dat u interessant lijkt, zodat u het gehele artikel kunt lezen.

Ik ben abonnee van Praktijkgids Pensioenen en heb een activatiecode ontvangen, hoe werkt het activeren?

U kunt uw toegang activeren via ‘Activeren‘. U vult hier uw activatiecode en uw persoonlijke gegevens in. Vervolgens heeft u altijd en onbeperkt toegang tot de informatie op deze website. Er zijn geen extra kosten aan het gebruik van deze website verbonden.

Ik ben geen abonnee van Praktijkgids Pensioenen. Hoe kan ik toch gebruik maken van deze website?

Uitsluitend abonnees van Praktijkgids Pensioenen krijgen toegang toe deze website. U kunt hier een abonnement afsluiten.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

U vindt de algemene voorwaarden van Vakmedianet via deze link: Algemene voorwaarden

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Log in met uw huidige wachtwoord en ga naar ‘Mijn profiel‘. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Kan ik met mijn inlogcode ook op een andere PC inloggen?

Ja. Met uw inloggegevens kunt u overal inloggen.

Staan uw vraag en antwoord er niet bij?

Neem contact met ons op:

Bel: 088 5840888
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Mail: klantenservice@vakmedianet.nl